#acneisnormal

Te accepți așa cum ești?

Înainte să răspunzi la această întrebare, vrem să îți spunem că peste 85% dintre adolescenții din întreaga lume se confruntă cu acnee. Iar dacă ai depășit de mult această etapă, dar tot te confrunți cu acneea, chiar și cu un coș rebel care apare atunci când te aștepți cel mai puțin, faci parte din cei peste 50% dintre adulții care au probleme cu pielea.

Acneea este NORMALĂ și noi credem că ești perfect așa cum ești. Dincolo de pielea ta, cu mai multe sau mai puține imperfecțiuni, ești un om complex și plin de frumusețe în care ne dorim să crezi. În plus de asta, nu ai niciun motiv de rușine sau neîncredere pentru ceva ce nu ai ales tu. Acneea este una dintre cele mai comune afecțiuni ale pielii. Normalizarea ei ne ajută să o abordăm cu succes și să prevenim ca o problemă legată de piele să fie transferată asupra emoțiilor și să se transforme în gânduri negative. Problemele de piele ar trebui să rămână pe piele. Și încă ceva – a avea o abordare realistă a problemei și a posibilelor soluții este esențială pentru a o combate cu succes.

De aceea îți propunem produsele Acnemy, a căror formulă are o eficacitate crescută, nemaivăzută până acum în tratamentele non-farmacologice. Totuși, fiind un tratament topic, are limitările sale în cazurile acute și Acnemy nu se va juca cu speranțele nimănui. Nu promitem ce nu putem realiza, dar credem că produsele noastre îți vor îmbunătăți considerabil textura pielii.

Cu Acnemy, acizii sunt mai puțin agresivi, dar cu acțiune în profunzime. Eficacitatea formulelor este datorată sistemului Nichosome® pe care îl înglobează produsele Acnemy. Acesta este alcătuit din fosfolipide și ceramide care balansează efectul exfoliant al acizilor alfa-hidroxi (AHA) și beta-hidroxi (BHA). Rezultatul este de ten curățat și regenerat, pentru ca tu să te simți tot mai bine, și ca pielea ta să reflecte tot mai mult frumusețea ta naturală.

În gama Acnemy vei regăsi Gelul de curățare purifiant Zitclean cu acid salicilic, Crema-tratament pentru ten acneic Zitcontrol cu niacinamide și acid salicilic, Peeling-ul delicat Zitpeel, Spray-ul Zitback pentru corp, Crema-tratament Zitcontrol cu SPF50, Serumul Postzit cu AHA și BHA pentru semne acneice, Loțiunea pentru uscarea coșurilor cu Acid Salicilic Dryzit și Plasturii Zitless cu microdarts pentru coșuri. Dacă vrei să încerci o rutină completă, alege între kiturile Good Morning and Good Night, Zitkit și Zitminis.

Alături de tine din 2020!

era-selfie-acneea-si-imaginea-de-sine